Carnovore Diæt

Kunne du at ikke spise andet end bøf og æg i resten af ​​dit liv? Det er hvad der er på menuen for den nyeste fad, den kødædende kost, også kaldet nul carb.

På kødædende kost-også nogle gange kaldet nul carb-du kan kun spise animalske produkter. Så ingen grøntsager, frugt, korn, bælgfrugter, nødder, frø eller andre stivelser. Mejeriprodukter er tilladt, men nogle kødædende tilhænger undgår dem, fordi laktose er et sukker.
Definitionen er: “Vi spiser kun kød og animalske produkter. Vi bruger ikke planter til næringsstoffer eller kalorier. Nogle animalske produkter indeholder carbs (fx mejeri), de fleste af dem er acceptable. “

Det har været i nyhederne på det seneste på grund af nogle højt profilerede tilhængere, som den canadiske psykolog Jordan Peterson og hans datter, Mikhaila, der krediterer sin kødædende kost med remission fra hendes gigt, depression og “en overflod af andre symptomer.” Dr. Shawn Baker, en Californien-baseret ortopædkirurg, hvis licens til at udøve medicin i New Mexico blev tilbagekaldt i 2017, er måske den mest højtprofilerede kødædende kost fremmer. Hans kommende bog om kosten hævder, at almindelige sygdomme, “der ofte anses for at være livslange og progressive, bliver ofte vendt om på denne diæt.”

Print Friendly, PDF & Email