Kort sagt, periodisk faste er ikke en diæt.

Du  holder dig fra mad fra f.ex 20:00-12:00 og har en mad-vindue fra 12:00-20:00

Periodisk faste er en tidsplan for måltider.

Så dybest set, hvad du laver, er, at du fokuserer på en bestemt periode, hvor du undgår mad og afholder sig fra kalorier, og så har du et bestemt tidsrum, hvor du spiser din mad, alle dine kalorier. Du går dybest set i en længere periode du ikke spiser – faste. Og så går du ind i et tidsrum, hvor du spiser, dit mad-vindue. Et af de største problemer, som folk gør med faste, er at de overtænker det.

Du har virkelig brug for at holde det meget, meget enkelt. Periodisk faste er bare ikke at spise i et bestemt tidsrum og derefter spise dine kalorier.
Fordele: Der er enorme fysiske fordele, og det er sandsynligvis den vigtigste grund til, at folk tiltrækkes af periodisk faste. Fysiske fordele inkluderer dramatisk fedt tab alt sammen mens muskel opretholdes.
Desuden øger muskeltonen, øger muskeltætheden, og der er nogle andre generelle ting som faktisk at forbedre din vaskulære funktion såvel som kan forbedre dit look.
Så ud over at hjælpe din hud, hjælpe dit udseende i den forbindelse, er der også andre fordele, såsom forbedring af dine negle, dit hår, alle slags ting, simpelthen på grund af den næringsstofoptagelse, der opstår.

Tekst kopieret fra Thomas DeLauer

Dit afsnit går her

Drikke mens du er i fasteperiode:

– Kaffe SORT
– Grønd Te / Te
– Vand
– evtl. diæt soda men helt med sødme fra stevia.

Bryde din faste:
– Gerne med lidt Bouillon, helst hjemmelavet.

 

Print Friendly, PDF & Email